Pages Menu

Torenlaan 11B‎
035 69 321 94
1402 AT Bussum
info@oefentherapie-bussum.nl
TwitterFacebook
Categories Menu

Waardering van patiënten en ouders

WAARDERING VAN PATIËNTEN EN OUDERS

Meer ervaringen lezen of uw mening geven? Praktijk in de buurt.

Lotte

0 comments

Opgetekend door haar moeder.

Lotte was een meisje die altijd erg verlegen en angstig was. Als klein meisje hing ze altijd heel erg aan mij. Lotte hield helemaal niet van drukte, harde geluiden en plekken waar veel mensen waren. Met haar verjaardag, Sinterklaas, Koningsdag, kerst was ze altijd ziek, als we op vakantie gingen moest ze altijd hyperventileren en spugen. Als ze na een vakantie weer naar school ging, moest ze ook echt weer in komen en was ze weer veel aan het hyperventileren. Zelfs zo erg dat ze oxazepam van de dokter kreeg voorgeschreven.

Lotte is een erg gevoelig meisje, als ze het op school hadden over de tweede wereldoorlog of over HIV in Afrika, was ze weer helemaal van slag en werd er gewoon ziek van omdat ze het zo erg voor die mensen vond. Als op school een vriendin pijn had of verdrietig was, huilde Lotte mee.

Totdat Lotte in therapie ging bij Paulien Stap… (meer…)

NATHAN

Reacties uitgeschakeld voor NATHAN

NATHAN

“Nathan (geboren 22 juli 2004) en zijn oefentherapie. Nathan is na de zomervakantie van 2008 gestart op de basisschool de Hoeksteen in Bussum. In zijn tweede jaar bleek dat hij concentratie- problemen had en bijna niet stil kon zitten. Na een uitvoerig gesprek met zijn leerkrachten adviseerden zij ons eens te gaan praten met Paulien Stap, kinderoefentherapeute te Bussum. (meer…)

BRAM

Reacties uitgeschakeld voor BRAM

BRAM

“Het signaal kwam van school, onze jongste zoon, toen 6 jaar, had moeite met schrijven. Er moest professionele hulp gezocht worden, en wel bij de praktijk voor Kinderoefentherapie in Bussum. Mijn eerste contact per telefoon was met Paulien Stap, zeer aangenaam en informatief, met een afspraak als afsluiting.  (meer…)

Levi

Reacties uitgeschakeld voor Levi

LEVI

Zoals veel jonge kinderen die leren lopen, liep onze zoon Levi veel op zijn tenen. Het consultatie bureau gaf aan om eens zijn voeten te laten onderzoeken. Via de huisarts, die eerste instantie dacht aan een ‘bolvoet’, zijn wij doorverwezen naar de praktijk voor Kinderoefentherapie in Bussum. Paulien Stap, kinderoefentherapeute, gaf ons direct een goed gevoel. (meer…)