Pages Menu

Torenlaan 11B‎
035 69 321 94
1402 AT Bussum
info@oefentherapie-bussum.nl
Categories Menu

Posted by on jul 31, 2016 in waardering |

Lotte

Opgetekend door haar moeder (2016):

Lotte was een meisje die altijd erg verlegen en angstig was. Als klein meisje hing ze altijd heel erg aan mij. Lotte hield helemaal niet van drukte, harde geluiden en plekken waar veel mensen waren. Met haar verjaardag, Sinterklaas, Koningsdag, kerst was ze altijd ziek, als we op vakantie gingen moest ze altijd hyperventileren en spugen. Als ze na een vakantie weer naar school ging, moest ze ook echt weer in komen en was ze weer veel aan het hyperventileren. Zelfs zo erg dat ze oxazepam van de dokter kreeg voorgeschreven.

Lotte is een erg gevoelig meisje, als ze het op school hadden over de tweede wereldoorlog of over HIV in Afrika, was ze weer helemaal van slag en werd er gewoon ziek van omdat ze het zo erg voor die mensen vond. Als op school een vriendin pijn had of verdrietig was, huilde Lotte mee.

Totdat Lotte in therapie ging bij Paulien Stap…Wat heeft dat geholpen zeg! In ongeveer een jaar tijd is ze verandert in een zelfverzekerde meid.

Ik had het er nog met haar juffen over, hoe Lotte zo veranderd is ten goede. De eerste dag dat ze op school kwam, helemaal hyperventilerend en spugen. En nu zo’n zelfverzekerde slimme meid, die zelfs een fantastische grote rol heeft gespeeld in de musical. En als je haar dan zo ziet staan. Echt fantastisch!!! Wát een verschil.
Ze hebben een nieuwe rage op school, fietsen op een eenwieler. Dat lukt haar alleen maar als ze goed uitblaast (dus dat zit er nog goed in), geleerd van Paulien.

Bedankt voor de therapie, ze vond je geweldig! En ook ik was blij met je. Je doet mooi werk!