Pages Menu

Torenlaan 11B‎
035 69 321 94
1402 AT Bussum
info@oefentherapie-bussum.nl
TwitterFacebook
Categories Menu

De therapie

Tijdens de therapie worden speciaal op deze bevindingen gebaseerde oefeningen gedaan om niet-geïntegreerde/verstoorde reflexpatronen alsnog optimaal te integreren. Daarbij geef ik informatie over reflexen, persoonlijk advies en oefeningen die precies aansluiten op de individuele situatie.
De oefeningen zijn zodanig ontworpen dat deze het onbewuste brein beïnvloeden en de juiste reflexpatronen en de fasen van die patronen alsnog doorlopen worden. Hierdoor wordt het normale automatische bewegen, reageren, (schoolse/volwassen) leren, voelen, enz. weer deels of helemaal hersteld.
De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst van de problemen. Soms heeft een behandeling snel effect maar wanneer de problemen al langere tijd bestaan vergt het meer tijd, inspanning en afstemming met andere behandelaars.
Nét als bij het aanleren van een nieuw bewegingspatroon bij een jong kind, begint het proces met een smal zandpaadje (nieuwe hersenverbinding) en wordt geleidelijk een brede makkelijke weg, het reflexpatroon.
Naast de MNRI-therapie gebruik ik mijn werkervaring en kennis van de Oefentherapie en Kinderoefentherapie voor het bereiken van het persoonlijke behandeldoel.